13 dintre cele mai bune benzi de alergare pentru mersul în 2022

13 dintre cele mai bune benzi de alergare pentru mersul în 2022

includem produse pe care credem că sunt utile pentru cititorii noștri. Dacă cumpărați prin link -uri de pe această pagină, este posibil să câștigăm un mic comision. Iată procesul nostru.

banda de alergare de mers poate fi benefică pentru sănătatea generală a unei persoane. Cele mai bune benzi de alergare pentru mersul prezintă viteze reglabile și niveluri de înclinare și oferă acces la orele de exerciții.

Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor recomandă ca adulții să obțină 150 de minute de activitate aerobă moderată pe săptămână. Aceasta poate include mersul rapid.

O bandă de alergare poate ajuta o persoană să atingă acest obiectiv de activitate fizică.

Acest articol privește unele dintre cele mai bune banda de alergare pentru mers. Discută despre cine pot fi adecvate benzile de alergare și cât de eficiente ar putea fi. De asemenea, oferă o listă de produse pe care o persoană le poate lua în considerare și răspunde la unele întrebări frecvente.

O privire rapidă la cele mai bune benzi de alergare pentru mers pe jos

  • Cel mai bun general: NordicTrack New Commercial Commercial 2450
  • Cea mai bună valoare pentru bani: Horizon T101 Benzilmill
  • Cea mai bună economisire a spațiului: Proform City L6
  • Cel mai bun pentru compatibilitatea aplicației de fitness: Horizon 7.8 la benzi de rulare
  • CEA MAI BUNĂ FOLDING AUTO: ECHELON STRIDE
  • Cel mai bun pentru alergare cât și pentru mers: Nautilus T618 Treadmill
  • Cel mai bun pentru reducerea stresului asupra articulațiilor: Schwinn 830 Treadmill
  • Cea mai bună bandă de alergare sub-descendentă: durată de viață TR800-Glowup sub birou benzi de alergare
  • Cel mai bun pentru persoanele mai grele: BOWFLEX BUNMILL 10
  • Cel mai bun combinație de sub-desfordare și alergare: Go Plus 2 -in-1 pliere bandă de rulare
  • Cea mai bună gamă de înclinare: Nordictrack New Commercial X22i
  • Cel mai bun acces la clase: Peloton Tread
  • Cel mai bun rulare manuală: Sănătate și fitness însorite Benzină de mers pe jos manual

Ce este o bandă de rulare bolnav pentru mers?

O bandă de alergare este un echipament care permite unei persoane să meargă sau să alerge în timp ce stă în același loc. O persoană poate folosi o banda de alergare acasă sau la o sală de sport.

Utilizatorii pot schimba adesea viteza centurii de alergare pentru a -și crește viteza de mers sau de rulare. De asemenea, pot fi capabili să crească înclinarea benzii de alergare pentru a simula mersul pe jos sau alergarea în sus.

pentru cine este o bandă de alergare bună pentru?

banda de alergare pot fi potrivite pentru mulți adulți pentru zilnic pentru zilnic exerciții fizice, reabilitare a accidentării și antrenament atletic. Oamenii de toate nivelurile de experiență pot folosi o banda de alergare. Deoarece o persoană poate începe să meargă încet și își poate crește treptat ritmul și distanța, mersul poate fi bun pentru persoanele care nu au mai făcut exerciții anterioare sau au fost sedentare pentru o perioadă îndelungată. , Beneficiile mersului includ:

  • Circulația îmbunătățită
  • Pierderea în greutate
  • Risc redus de pierdere a densității osoase
  • Mușchi mai puternici
  • Starea de spirit îmbunătățită
  • Somnul îmbunătățit
  • Riscul mai mic de boală Alzheimer

Plimbarea poate beneficia și de persoanele cu diabet. Asociația Americană de Diabet (ADA) observă că mersul într-un ritm rapid poate scădea zahărul din sânge, tensiunea arterială și nivelul de colesterol lipoproteine ​​cu densitate mică. De asemenea, poate îmbunătăți sensibilitatea la insulină a unei persoane.

Este important să rețineți că unele benzi de alergare pot avea o limită de greutate. Persoanele cu greutăți corporale ridicate ar trebui să verifice limita de greutate a benzii de alergare alese pentru a se asigura că este sigur pentru ei. riscul de a suferi răni. De exemplu, cercetătorii dintr -un mic studiu din 2020 au analizat înregistrările a 12 copii cu abraziuni ale mâinilor de la banda de alergare și au descoperit că această vătămare a avut loc după ce au atins centura de alergare atunci când a fost folosită. Departe de banda de alergare atunci când este utilizată https://produsrecenzie.top/.

funcționează?

benzile de alergare sunt eficiente, deoarece permit utilizatorilor să participe în mod regulat la o activitate aerobă moderată. Activitatea aerobă face ca inima și plămânii să funcționeze mai mult decât de obicei. Acest lucru poate crește eficiența plămânilor, a inimii, a sistemului circulator și a mușchilor.

exercițiul aerobic poate ajuta, de asemenea, o persoană să ardă calorii și să slăbească.

În plus, banda de rulare pot face parte din reabilitarea unei persoane după boli de inimă și pot ajuta la prevenirea deteriorării cardiace suplimentare, potrivit unui studiu din 2018. Ajutor în recalificarea persoanelor care au avut un accident vascular cerebral pentru a -și îmbunătăți echilibrul.

banda de alergare pot fi benefice și pentru persoanele cu tulburări neurologice, iar cercetările mai vechi arată că oamenii își pot îmbunătăți mersul cu antrenamentele de rulare și hamurile de greutate.

Când utilizați o banda de alergare pentru mers, o persoană poate alege viteza cu care se plimbă. Acest lucru înseamnă că banda de rulare pot fi potrivite pentru persoanele care trebuie să -și construiască ritmul de mers și durata încet.

O bandă de alergare oferă o suprafață de mers stabilă, iar dacă o persoană are una acasă, poate fi o convenabilă Mod de a lua parte la exerciții fizice în fiecare zi. Acest lucru poate ajuta oamenii să țină pasul cu planurile de exerciții.

Cum am ales

știri medicale astăzi alege echipamente de fitness care îndeplinesc următoarele criterii:

  • Preț : MNT alege produsele disponibile pentru o gamă largă de bugete.
  • Dimensiune și capacitate: MNT selectează produse pentru a se potrivi persoanelor de diferite înălțimi, greutăți și niveluri de rezistență.
  • Conectivitate: pentru echipament Aceasta implică abonamente de fitness sau abonamente, MNT asigură variația claselor și serviciilor care beneficiază sănătatea unei persoane.
  • Materiale: MNT alege produse care au materiale sigure și durabile, ușor de curățat și întreținut.
  • ușurință de utilizare: MNT selectează produse simple de utilizat care au instrucțiuni clare. Dacă configurarea este complicată, MNT alege mărci care oferă un serviciu de configurare sau instalare.
  • Calitate: MNT alege companii care aderă la procese de fabricație de înaltă calitate care să se asigure că produsele sale sunt sigure pentru uz personal.
  • Reputat: MNT alege produse din întreprinderile care respectă cele mai bune practici din industrie și oferă servicii și asistență fiabile pentru clienți.

Cele mai bune 13 benzi de alergare pentru mersul în 2022

mai jos este o listă cu unele dintre cele mai bune benzi de alergare pentru mersul pe care o persoană ar putea lua în considerare achiziționarea online.

Cel mai bun în general: NordicTrack New Commercial 2450

acest lucru Banda de rulare oferă o varietate de caracteristici inteligente, inclusiv un ecran tactil de 22 in, permițând utilizatorilor să transmită antrenamente. De asemenea, are boxe audio premium și conectivitate Bluetooth, astfel încât o persoană să se poată conecta la propria muzică.

Viteza variază între 0–12 mile pe oră (mph), iar înclinarea variază între -3-15% .

Această banda de rulare oferă o serie de caracteristici care o vor face potrivită pentru persoane cu niveluri diferite de experiență.

Este reglabil pentru plimbări în sus și în jos și are o limită de greutate ridicată. În plus, gama largă de sesiuni de antrenament pe care utilizatorii le pot alege din înseamnă că acest model poate atrage mai mulți utilizatori, cum ar fi membrii familiei cu diferite obiective și interese de exercițiu.

Cumpărați acum

cea mai bună valoare pentru bani: Horizon T101 Benzil

Caracteristici standout 22-inch (in) ecran tactil și membru IFIT de 30 de zile
Capacitate de greutate 300 de kilograme (lb)
pro ajustează automat viteza și înclinarea pe baza ritmului cardiac

Această bandă de alergare pliabilă are suport de amortizare cu trei zone care absorb șocul pentru a ajuta la ameliorarea presiunii asupra articulațiilor. De asemenea, dispune de difuzoare Bluetooth și un suport pentru dispozitiv pentru a permite unei persoane să joace audio și să vizioneze o tabletă sau un ecran de telefon în timp ce merge, ceea ce înseamnă că o persoană poate urma o clasă de fitness dacă dorește.

Gama de viteză este 0,5–10 mph, iar gama de înclinare este de 0-10%.

Cumpărați acum

Cel mai bun economisire a spațiului: Proform City L6

Caracteristici standout Difuzoare Bluetooth, design pliabil
Capacitate de greutate 300 lb
PRO VALOARE BUNE PENTRU BANI
Con

Caracteristici de bază

Această bandă de alergare pliabilă include un membru IFIT de 30 de zile, oferind unei persoane acces la sesiuni de antrenor personal. Proform City L6 nu include un ecran, dar are un suport pentru tabletă.

Viteza variază între 0–8 mph. Nivelul de înclinare nu este reglabil.

Cumpărați acum

Cel mai bun pentru compatibilitatea aplicației de fitness: Horizon 7.8 la banda de rulare

Caracteristici standout Design mic și pliabil, suport pentru tabletă
Capacitate de greutate 250 lb
PRO Preț accesibil, acceptă sesiuni de antrenor personal
con Fără niveluri de înclinare reglabile
pro

Această banda de rulare are un ecran tactil cu LED pe care o persoană îl poate folosi pentru a se conecta la diverse aplicații de fitness. De asemenea, are difuzoare Bluetooth, o curea Bluetooth Chest și suporturi de dispozitive cu mai multe poziții. Curentul de piept monitorizează ritmul cardiac al utilizatorului pe măsură ce se exercită.

Viteza variază de la 0,5–12 mph, iar înclinarea variază între 0-15%.

Cumpărați acum

cea mai bună automat Folding: Echelon Stride

Caracteristici standout Ecran tactil de culoare LED, design pliant
capacitate de greutate 375 lb
se poate integra cu aplicații de fitness externe
con poate fi mai greu și mai volumibil decât concurenții

Echelon Stride BrandMill se pliază la atingerea unui buton . Puntea de rulare este absorbantă de impact, iar banda de alergare include un suport inteligent al dispozitivului.

Live și la cerere sunt de asemenea disponibile, dar o persoană trebuie să plătească suplimentar pentru acest lucru și să vadă aceste clase prin intermediul propriului dispozitiv de dispozitiv .

Intervalul de viteză este de 0–12 mph și există 12 niveluri de înclinare.

Cumpărați acum

Cel mai bun pentru alergare și mers pe jos: Nautilus T618 Treadmill

Caracteristici de standout Funcție auto-pliat, Smart Device Holder
Capacitate de greutate 300 lb
PRO Proiectare de economisire a spațiului, 12 niveluri de înclinare
CON Niciun ecran pentru vizionarea claselor

Această bandă de alergare de Nautilus este potrivită atât pentru alergare, cât și pentru mers, datorită centurii sale de rulare largă și lungă. De asemenea, are un sistem de amortizare și Bluetooth pentru a se conecta la dispozitive inteligente.

Viteza variază de la 0,5–12 mph, iar banda de alergare are o înclinare maximă de 15%.

Magazin acum

cel mai bun Pentru reducerea stresului asupra articulațiilor: Schwinn 830 banda de rulare

Caracteristici de standout Cererea de rulare largă și lungă, conectivitate Bluetooth
Capacitate de greutate 350 lb
pro role mari pentru a crește durata de viață a centurii
con Fără sesiuni de antrenament la cerere

Modelul Schwinn 830 prezintă un pernă de punte softrak cu patru celule sistem pentru a reduce presiunea

Caracteristici standout Sistem de amortizare a puntea cu 4 celule, 22 programe de exerciții
Capacitate de greutate 300 lb
PRO Portul de încărcare USB și portul MP3, 12 înclinare Niveluri
con necesită asamblare